Testemonials

Wat klanten over ons zeggen.

referentiesMarcel Pomper van Xylem Water Solutions uit Dordrecht is contactpersoon van Mister Melson. Xylem biedt sociaal fruit aan om de gezondheid van het personeel te stimuleren. Hierdoor wordt er ingezet op participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Marcel Pompel - Quesh Manager Xylem

"Een win-win situatie! Wij stimuleren een gezonde voeding van het personeel en dragen bij aan nuttige leerwerkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt."

Nicoline Pruijsen van Rabobank uit Sliedrecht is contactpersoon van Mister Melson. Rabobank Merwestroom biedt sociaal fruit aan om de gezondheid van het personeel te stimuleren. Hierdoor wordt er ingezet op participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Nicoline Pruijsen de Kooter - Facilitair Manager Rabobank Merwestroom

"Rabobank Merwestroom is vanaf dag één Pink Partner van Mister Melson. We zij erg tevreden over de kwaliteit en ook trots dat we als Rabobank Merwestroom bij kunnen dragen aan nuttig en leuk werk voor Tim."

"Wekelijks ontvangen wij onze versproducten van Mister Melson. Het sociale aspect spreekt mij enorm aan. Daarbij is de service uitstekend!"


Klanten

Hieronder een overzicht van klanten van 100% sociaal fruit van Mister Melson.
Wordt klanten en draag ook bij aan de gezondheid van uw personeel en nuttig werk voor mensen met een aftsand tot de arbeidsmarkt!

Rabobank Merwestroom Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Rabobank Merwestroom

Voor de locaties Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam neemt Rabobank Merwestroom sociaal fruit af van Mister Melson.

Bekijk
Xylem Water Solutions uit Dordrecht koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Xylem Water Solutions

Voor de locatie Dordrecht neemt Xylem sociaal fruit af van Mister Melson.

Bekijk
Bakker Repair Bakker Elektro uit Sliedrecht kopen 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bakker Sliedrecht

Zowel Bakker Sliedrecht Electro als Bakker Repair voorzien het personeel dagelijks van sociaal fruit van Mister Melson.

gemiva SVG Groep uit Dordrecht koopt met locaties Schouwenhof 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gemiva SVG Groep

Voor de locaties Schouwenhof worden de bewoners dagelijks voorzien van sociaal fruit van Mister Melson.

Van Es uit Sliedrecht koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Van Es Holding

Van Es Holding uit Sliedrecht voorziet het personeel van sociaal fruit af van Mister Melson.

Logo Kinderdagverblijf de Maan uit Rotterdam koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

KDV De Maan

Kinderdagverblijf De Maan neemt wekelijks versproducten af voor de locaties in Rotterdam en Barendrecht.

Verhoef Elektro uit Sliedrecht koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verhoef Elektro Techniek

Verhoef Electro Techniek uit Sliedrecht voorziet het personeel wekelijks van 100% sociaal fruit van Mister Melson.

De Bioderij uit Sliedrecht koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Bioderij

De Bioderij uit Sliedrecht voorziet haar personeel dagelijks van 100% sociaal fruit van Mister Melson.

DuPont uit Dordrecht koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door dit te doen zetten ze in op gezond personeel.

DuPont

DuPont uit Dordrecht voorziet al haar personeel 2 maal per jaar van sociaal fruit van Mister Melson.

Jordex Shipping & Forwarding koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gezond en sociaal voor de kinderen.

Jordex Shipping & Forwarding

Jordex Shipping & Forwarding uit Barendrecht voorziet het personeel van 100% sociaal fruit in de kantine!

Van Donge en De Roo uit Rhoon koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Van Donge & De Roo

Van Donge & Roo uit Rhoon voorziet haar personeel wekelijks van sociaal fruit van Mister Melson.

Gemeente Hardinxveld-Giessendam koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gemeente Hardinxveld

De gemeente Hardinxveld stelt sociaal fruit van Mister Melson beschikbaar voor het personeel.

Vorm Bouw uit Papendrecht koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vorm Bouw

Vorm Bouw uit Papendrecht koopt de versproducten dagelijks in bij Mister Melson.

Q-Plus uit Sliedrecht koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Q-Plus

Q-Plus uit Sliedrecht voorziet haar personeel van sociaal fruit van Mister Melson.

Boonstoppel Engineering koopt 100% sociaal fruit van Mister Melson en draagt bij aan werkplekken, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Boonstoppel Engineering

Boonstoppel Engineering uit Alblasserdam voorziet haar personeel van sociaal fruit van Mister Melson.